Uvijek nam dobro dođu recepti za brzinske obroke, a ovo je jedan od takvih. Vrlo je jednostavan, no sitni, ali bitni detalji čine ga vrijednim čuvanja. Ono što nam se osovito sviđa u ovom slučaju je to što se koriste sasvim uobičajeni, ali nutritivno vrijedni sastojci i što ostavlja široke mogućnosti za kombiniranje.
Riječ je o receptu za piletinu s porilukom u kremastom umaku od vrhnja. Piletina je dobar izvor proteina, a poriluk se smatra prebiotikom što znači da je zaslužan za zdravlje probavnog sustava jer služi kao hrana "dobrim" bakterijama.
Ako se klonite mliječnih proizvoda, ovo jelo možete skuhati s kokosovim mlijekom ili vrhnjem, a ta mala promjena dat će mu još zanimljiviji okus. Ako ne koristiti kiselo vrhnje, kapnite na kraju malo soka od limuna kako bi se ok...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....