Ako ste vjerni pratitelji popularnog showa Masterchef, poznatog istarskog cheefa i sommeliera Fabricija Vežnavera, sjetit ćete se kao jednog od gostujućih članova žirija.
Posljednjih godinu dana živi u Splitu gdje se sa suprugom Ljiljanom, darovitom slastičarkom, doselio iz Umaga.
U malom mjestu Zambratija nedaleko Savudrije supružnici su vodili restoran Pergola, obiteljsku konobu koju je godinama vodio i njegov otac. Kad je Fabricio preuzeo posao od nje je napravio ‘food design‘ restoran oduševivši svoje goste kreativnošću, istančanim smislom za izbor i spajanjem namirnica kao i tehnikom pripreme.
- Kad sam otvarao restoran mnogi su me pitali kako mislim uspjeti u tom selu. Od početka sam im govorio: ‘Ako uspijem da ljudi dođu u Zambratiju zbog mene, već sam na dobrom pu...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....