U sezoni tikvica uvijek je dobro pri ruci imati par komada jer kad nemate pojma što pripremiti za jelo, tikvice će vam pružiti bezbroj mogućnosti.
Jedna od takvih je slana torta od tikvica za koju vam, pored tikvica, trebaju još samo jaja i sir. Odlučite li se za feta sir, četvrti sastojak - sol - vam neće trebati, ali naš vam je savjet da fetu iskombinirate s mozzarellom ili sličnim sirom koij se lijepo topi.
Sve što trebate napraviti je naribati tikvice pa ih pomiješati s prethodno lagano istučenim jajima te u sve to nadrobiti feta sir. Smjesu potom treba prebaciti u prikladan kalup, prethodno premazan uljem ili obložen papirom za pečenje i zatim zapeći u pećnici.
Za najbolji uspjeh jedna stvar je ključna: tikvice, nakon što ste ih naribali, morate ostaviti da odstoje ka...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....