Pravi je užitak komadom dobrog, friškog domaćeg kruha pokupiti s tanjura dobar zalogaj aromatičnog pesta. A zamislite tek kako je dobro kad se pesto i kruh spoje još i prije nego se kruh ispekao te se tome priroda i obilata količina sira...
Zapravo, ne morate zamišljati. Netko ga je već napravio. A taj netko je Teuta Mihalić koju pratimo na Instagramu Bake With Teuta. I sve nam je otkrila te nam poslala fotografije koje vrlo jasno objašnjavaju ono što je najbitnije pri izradi ovog divnog peciva - a to je osobit način motanja.
Ako ste upoznati s načinom izrade babke (da, to je ona slastica s čokoladom oko koje su Jerry Sainfeld i Elaine Bennes upali u tešju dramu u petoj sezoni showa Seinfeld) primijetit ćete da je manje više isti.
Ako niste, eto sad ćete znati kako se radi...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....