Netko će reći da su uštipci zimska hrana jer su prženi i obično se jedu sa zrelim sirom, po mogućnosti iz mišine, i pršutom, ali to je samo stvar stava.
A mi takav ne podržavamo. Uostalom, i ljeti rado jedemo pikantne sireve, kao i pršut i druge suhomesnate delicije, samo smo malo umjereniji u tome. Što se, pak, tiče prženja, zar cijelog ljeta ne uživamo u pohanim tikvicama i balancanama, prženim lignjama, ribi i kozicama?
Eto, što više dodati - osim recepta za fenomenalne uštipke sa sirom u koje ide i mlada kapulica, kao sastojak koji ih čini osobito zanimljivima. Koriste se samo stabljike, mislimo na onaj tamnozeleni dio, dok bijeli, najslađi dio kapulice slobodno možete grickati kao prilog uz ove fine uštipke (ili možda, ako vas sreća posluži, dobru janjetinu s ražnja il...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....