Shakshuka je stoljećima staro mediteransko omiljeno jelo koje se može jesti za bilo koji obrok, ali čini se posebno dobar za doručak u prohladnim jutrima. To su zapravo jaja u umaku od rajčice. Jednom riječju - savršenstvo.
Bogati doručak prati jednostavan recept, a spreman je za svega pola sata. Sve što vam treba vjerojatno imate već kod kuće, a glavne namirnice su jaja i cherry rajčice. Trik ovog jela je da bjelanjak bude skroz kuhan, a da žumanjak ostane mekše kuhan. Okusi će se uz začine i svježe začinsko bilje lijepo izbalansirati i stvoriti pravu raskošnu marendu.
Mi smo probali i sve što možemo reći je - mljac! Pripremite omiljeni hrskavac kako biste uživali u umakanju u shakshuku i oduševite sve ukućane.
Shakshuka
Sastojci:
2 žlice maslinovog ulja
1 ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....