Što ide u sarme? Kiseli kupus! Točno. Mljeveno meso! Točno. Riža! Točno, ali ako je baš ne želite staviti, bit će okej i bez nje. Dobro, sve ste odgovorili bez greške, a sad idemo dalje. Što još ide u sarme? I ne mislimo ni na pancetu ni na začine. Hm...? Evo, sad će netko ponuditi odgovor na koji će se mnogi zgroziti, a odgovor će glasiti: jaje.
Kako sad jaje? Da se razumijemo, mi ga ne koristimo, ali neki nikad ne rade sarme bez dodavanja jaja u nadjev. Kažu da će ga jaje savršeno povezati i ne odustaju od tog uvjerenja. Briga ih što drugi zbog toga padaju u afan i vode prave bitke po forumima i društvenim mrežama.
A znate što, to što oni rade zapravo nije ništa neobično niti je riječ o nekoj novitadi - u knjizi objavljenoj 1952. u izdanju Hrvatske seljačke štampari...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....