StoryEditorOCM
Slanodomaći je najbolji

Za zdraviji, ukusniji i bolji kruh trebat će vam ostatak od doručka: ubacite ga u tijesto i gledajte kako se događa čudo

Piše T. S. M.
9. lipnja 2024. - 12:56

O, ne, opet niste kupili kruh, a nedjelja je? Nema veze, idemo ga napraviti. Nudimo vam top recept za domaći kruh, mekan, mirisan i jako ukusan, a ono što je kod ovog kruha najbolje - bit će jednako dobar još barem dva dana. A pritom će vam potaknuti probavu i pružiti vam zdravu dozu zdravih masnoća, vitamina i minerala.

Tajni sastojak ovog kruha tek će vam biti pravo iznenađenje...

Ovo je takozvani kruh s kašom. Kaša može biti ječmena, heljdina ili zobena, a mi smo se odlučili za verziju sa zobenom, jer većina nas pri ruci ima zobene pahuljice. Bitno je da su pahuljice skuhane i ohlađene, zbog toga se za ovakav kruh obično koriste zobene kašice preostale od doručka.

Pored toga, među sastojcima su i sjemenke - chia, lanene, sezam, bučinee i ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 22:24