Domaće naranče, od one najsočnije sorte, konačno su zrele i pune soka. Uživajte u njima kad god stignete, ali čuvajte kore. Trebat će vam za arancine.
Što, ne da vam se gnajviti s arancinima jer vam uvijek budu gorki i tvrdi? Ma dajte. Samo ih još niste radili po dobrom receptu. Nina Bedrica ponudila nam je svoj, poručuje nam da će biti mekani i slatki baš koliko treba.
Zadranka koju možete pratiti na Instagramu Slatka iskušenja poručuje nam da je jako važno promijeniti koru nekoliko puta kako bi se isprala gorčina i da je bitno pripaziti na trenutak kad se šećer počne ponovno topiti.
Arancini
Sastojci:
naranče
šećer
voda
Priprema:
Narančama ogulite koru pa ju izrežite na tanke trakice. Staviti ih u posudu s vodom, najbolje navečer. Promjenite vodu nekoliko puta, na kraju ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....