Znate li zašto se domaći kolači, čak i kada koristimo iste recepte, jako razlikuju od kuće do kuće? Razloga je puno, uključujući jačinu pećnice i miksera, a svakako svoju ulogu ima i vještina, no jedan od glavnih krivaca su mali detalji. Oni, jednostavno, čine razliku.
Svi mi uvijek barem mrvicu promijenimo recepte po kojima pripremamo kolače - ponekad nam fali još mrvicu nekog sastojka pa ga "nadožuntamo" drugim, ponekad se odlučimo eksperimentirati, nadajući se najboljem, a ponekad, osobito ako već imamo određeno iskustvo u pripremi slastica, znamo da je neke sastojke iz recepta bolje zamijeniti drugima.
Eto, recimo, jedno je vrijeme bilo jako popularno koristiti margarin pa ga recepti za prhka tijesta i kreme iz tog razdoblja neizostavno navode na popisu sastojaka, n...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....