Za Josipa Broza Tita, pokojnog doživotnog predsjednika pokojne SFRJ važilo je da je veliki bonvinan i gurman, a skoro 35 godina od njegove smrti još se priča o tome koja je jela volio. S vremena na vrijeme oglasi se kuhar iz neke od njegovih rezidencija i otkrije vječno znatiželjnoj javnosti čime je znao razveseliti "ljubičicu bijelu", a jedan od recepata koji su još uvijek u opticaju odnosi se na (navodno) najdraži Titov kolač.
Taj je recept svojedobno objavila i Slobodna Dalmacija, a ako ste se ikad zapitali isplati li ga se isprobati, sad vam možemo dati odgovor. Jedna naša čitateljica, inače zaljubljenica u slastičarstvo, pohvalila se kako je ispekla najdraži Titov kolač po receptu koji je objavila Slobodna Dalmacija pa ga je podijelila, a objavila je i fotografiju koja sv...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....