Ako ste tradicionalist i volite samo starinska jela te vas lako uzruja svaka pomisao na mijenjanje ustaljene recepture, molimo vas da odmah prestanete čitati. Imamo vam mi puno drugih lijepih, tradicionalnih recepata, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.
Vi ostali, ako su vam drage krempite, primite na znanje ovu ideju, a ako ste hrabri možda ćete je i iskušati.
Pokušajte zapeći krempite. Cijele, s kremom.
Zašto?
Najprije mala napomena u vezi krempita. Nisu naš kolač i rade se u brojnim drugim zemljama, na različite načine ali po istom principu: od lisnatog tijesta i kuhane kreme. Neki stave šlag, neki ne. Neki kremi dodaju malo želatine, drugi ne. Neki u kremu umiješaju tučeno slatko vrhnje, neki čvrsti snijeg od bjelanjaka, a treći ništa od navedenog. Neki kremu nanose uz pomoć ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....