Ako vam se ovih dana budu jeli jako kremasti kolači poput krempita, ali poželite da su malo drugačiji od klasike, po mogućnošću s nekim malim osvježavajućim dodatkom, ovo je upravo ono što tražite.
Sjećate li se senzacije koju je prošle godine izazvao naš gastrobloger Darko Debić svojim receptom za krempite? Mi se sjećamo, a još uvijek čuvamo i recept.
Njegove se krempite od klasičnih razlikuju po jednom detalju, a to je sloj voćnog nadjeva. Darko nam je u izvornoj objavi savjetovao da koristimo zaleđene višnje ili bobičasto voće, no kako smo sad već u sezoni svježeg šumskog voća, predlažemo vam da se odlučite za jagode ili borovnice, ako želite malo slađi sloj voća ili pak za maline ili ribizle, ako volite kiselkaste okuse.
Još je jedan razlog zašto baš ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....