Ako vam je skok iz ljeta u jesen probudio apetit i vratio apetit, možds se odlučite upaliti pećnicu i počastiti se domaćim pecivom. Ako je tako, imamo baš ono što vam treba - dobar, provjeren recept. Dobili smo ga od Valentine Jurin, Šibenke sa splitskom adresom. Valentina se na svom Instagramu pohvalila fotografijom friško ispečenih kiflića i napisala da joj je cijela kuća zamirisala, a mi smo je zamolili da nam otkrije kako ih je napravila.
Poslala nam je recept, vjerujemo da s njim nećete imati problema i da uspjeh neće izostati.
Ono što se nama posebno svidjelo u njenom receptu je mala promjena glavnog sastojka: umjesto da se, kao u ostalim receptima, koristi obično glatko brašno, u ovom se slučaju polovica pšeničnog brašna zamijeni pirovim.
Što bi se dogodilo kad...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....