Nekima to ide na živce, no mnogi već maštaju o blagdanima i pomalo se za njih pripremaju. Tražite li i vi recepte za slastice kojima ćete uveličati proslave koje nas očekuju u prosincu, nudimo vam recept za kolačiće koji su toliko dobri da ćete ih nastaviti peći i nakon što pospremite sve blagdanske ukrase. Naš vam je savjet da ih ispečete odmah - čemu čekati prosinac?
Padobranci su keksići karakterističnog oblika kojem duguju naziv - zbog svojih dviju kupola od beze smjese spojenih kremom, podsjećaju na padobrane u zrcalnom odrazu.
Smatraju se jednom od najomiljenijih slastica na području bivše države, a kako bi vam savršeno uspjela potrebno je ponešto vještine, jer je beze smjesa, osobito kad joj se dodaju orasi, pomalo "pepava", stoga se smatralo da je domaćica majst...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....