Čupavci su jedan od onih kolača koje gotovo nitko neće odbiti. Mekani, nježni biskvit natopljen umakom od čokolade i uvaljan u kokosove mrvice jednostavno je toliko dobar.
No to ne znači da ne može biti još bolji.
Nedavno smo vam otkrili kako napraviti bijele čupavce, ideja je to koju će podržati ljubitelji bijele čokolade i kokosa, a danas nudimo ideju koja bi mogla razveseliti ljubitelje jagoda i malina.
Ružičasti čupavci.
Riječ je o kolaču koji je jako popularan u Australiji, gdje čupavce nazivaju lamingtonima i dodaju im sloj nadjeva prije nego ih umoče u čokoladu i uvaljaju u kokos.
Ružičasti lamingtoni podvrsta su popularnog deserta kod kojih je caka u tome što se, umjesto u čokoladi, namaču u umaku na bazi džema od jagoda. Baš kao i obični lamingtoni, ovi kolačići...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....