StoryEditorOCM
Slatkotko bi rekao...

Za najmekše palačinke mlijeko zamijenite ovim sastojkom: čuda čini, svi će vas pitati kako postižete da su tako prozračne

Piše T. S. M.
8. listopada 2024. - 08:10

Amerikanci obožavaju one svoje debele, tuste palačinke, ali mi ovdje volimo sasvim dugačije - naše su delikatne poput fine čipke, prozračne poput oblaka, mekane da se tope u ustima... Odnosno, trebale bi takve biti ako znate sve trikove za njihovu pripremu.

Palačinke koje odgovaraju gornjem opisu ne moraju vam biti nedostižan cilj - dovoljno je sasvim malo preinačiti recept koji inače koristite (mi vam za svaki slučaj nudimo svoj). Ono što ćete napraviti je dio mlijeka zamijeniti jednim drugim omiljenim napitkom... Ne, nije riječ o mineralnoj, uostalom poznajete li uopće nekoga kome je to omiljeno piće?

Mislimo na pivo. Da, na pivo i evo zašto: upravo taj sastojak učinit će da tijesto bude puno sitnih mjehurića koji će se za vrijeme pečenja pr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 22:23