U crvenom kombiju David Skoko, poznati kuhar i zaljubljenik u domaću gastronomiju, uputio se na kulinarsku avanturu kroz Hrvatsku, da bi na male ekrane donio serijal "Jesti na cesti". Nakon uspjeha putopisne emisije "Motor, loza, kuhača", Skoko nas ponovo vodi na put, ali ovoga puta s posebnim fokusom na modernu verziju hrvatskog street fooda. Što je sve stalo u njegovu mobilnu kuhinju, kako su reagirali gledatelji i zašto su snimanja bila sve samo ne dosadna – otkriva nam autor emisije u zanimljivom razgovoru.
Što vas je potaknulo na snimanje ove emisije?
- Već nekoliko godina surađujem s produkcijskom kućom CobraChicks. S njima sam i započeo ovu avanturu snimanja putopisno-kuharskih emisija. "Jesti na cesti" smo osmislili odmah nakon snimanja "Motor, loza, kuhača ", našeg prvog...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....