StoryEditorOCM
ŽivotNelijep prizor

Znate one crvene točkice koje se pojave kad razbijete jaje? Evo što znače ‘defekti‘ i koji se još javljaju te jesu li sigurni za jelo

Piše J. V.
12. svibnja 2020. - 22:03

Znate one crvene točkice koje se ponekad pojave nakon što razbijete jaje? One što čudno odudaraju od žumanjca i zbog kojih vam postane skoro pa nelagodno nastaviti s pripremom kajgane kojoj ste se do prije par trenutaka tako veselili?

Postoje dvije skupine ljudi. Oni koji će ih se po svaku cijenu riješiti, makar dobrih nekoliko minuta trebali pokušavati viljuškom odstraniti sluzavi dio i oni koji će samo slegnuti ramenima, a dok ih steže u želucu nastaviti s pripremom kao da pred sobom imaju školski primjer žutanjka.

O čemu se uopće radi?

A post shared by BRENDA | Vancouver Foodie (@pistachiopicks) on

Raznorazni defekti kad su u pitanju jaja nisu nimalo neuobičajena pojava, tvrdi Michael Darre, profesor emeritus i stručnjak za peradar...

#JAJA#ŽUMANJAK
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. prosinac 2025 15:01