S dolaskom sve toplijih dana, sve manje vremena provodimo za štednjakom i još se jednom okrećemo jednostavnijim jelima priprema kojih ne oduzima previše vremena, piše Dobra hrana. Odabrali smo tri recepta.
GUSTI GULAŠ SA SLANUTKOM I KOBASICOM
Ovaj gusti gulaš dobra je ideja kada vam ponestane mesa i sve što u zamrzivaču imate je par kobasica
SASTOJCI:
1 luk
2 mrkve
2 krumpira
1 šaka graška
1 konzerva slanutka
2 para kobasica
2 žličice crvene paprike
3 žlice pelata
1 lovorov list
2 grančice timijana
sol i papar
ulje
PRIPREMA:
Na dobro zagrijanom ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Dodajte mrkvu i krumpir koje ste također nasjeckali na sitno, a zatim dodajte kolutiće kobasice. Pirjajte pet minuta pa dodajte crvenu papriku, lovorov list, timijan i pelate.
Pirjajte još 5 minuta, a zat...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....