StoryEditorOCM
Hranačuveni specijalitet

Restoran Hiša Franko prvi je u Sloveniji osvojio drugu Michelinovu zvjezdicu, a u tu čast sjajna chefica Ana Roš podijelila je svoj poznati recept

Piše Nevio Pintar/Gloria
17. lipnja 2020. - 18:06

Nakon stotina kulinarskih kreacija, slovenska kuharica Ana Roš stvorila je još jedno kapitalno djelo - autobiografsku monografiju ‘Sun and Rain', prepunu doživljaja i promišljanja o gastronomiji, ali i savjeta kako podvaliti bikova muda pod gljive sunčanice... Samo za magazin Gloria, uoči danas osvojene druge Michelinove zvijezdice za Hišu Franko, govori o ljubavi prema Hrvatskoj, kulinarstvu i novim izazovima.

A post shared by Hiša Franko (@hisafranko) on

Iako je korona ugasila štednjake i u njezinom restoranu Hiša Fran­ko, slavna je slovenska kuharica Ana Roš na tihoj vatri svojih uspomena spravila novi specijalitet - autobiografsku monografiju “Sun and Rain”. Svoju prvu knjigu napisala je i objavila na engleskom, što je bio uvjet london...

#HIŠA FRANKO#ANA ROŠ#MICHELINOVA ZVJEZDICA#SUN AND THE RAIN#PASTRVA U UMAKU OD SIRUTKE
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. prosinac 2025 20:28