StoryEditorOCM
PanoramaVRUĆA FRITEZA

TESTIRALI SMO Hit za ‘crni petak‘, svi žele airfryer - bez masnoće i brzo pripremajte meso, povrće... Evo velikog vodiča

Piše Marina Knežević Petković
24. studenog 2025. - 09:46
Naša Marina Knežević Petković je probala fritezu na vrući zrak i pripremila je meso, povrće... I sve je, kaže, ukusno i s jako malo masti ili ulja!

Možda nikad nismo živjeli brže, možda nikad nismo bili toliko "fitnes nacija" i stalno pričamo o zdravoj prehrani kao danas, ali nikad nije bilo teže uskladiti sve: posao, djecu, trening, kuhanje, odmor. Hrana je postala važnija nego ikad, a vremena za pripremu – sve manje. Upravo u toj pukotini svakodnevnog života, gdje kuhati želimo, ali nemamo kad, pojavio se jedan tihi heroj moderne kuhinje: airfryer, friteza na vrući zrak, "mini pećnica", "čarobna kutija" – zovite ga kako želite.

Prije samo nekoliko godina bio je egzotičan gadget s Instagrama, a danas se, kako potvrđuju i trgovci i forumi, prodaje toliko da u pojedinim sezonama nestaje s polica brže nego adventski kalendari. U Americi je već postao standard, u Velikoj Britaniji su ga brendirali kao "the kitchen es...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. prosinac 2025 02:07