Mediteranska prehrana već godinama nosi titulu najbolje na svijetu, a dobro je poznato da je Split ‘Sunčani lipi cvit Mediterana‘. Ali gdje u gradu pod Marjanom pronaći izvornu i autentičnu mediteransku kuhinju? Odgovor smo pronašli na srcu Zapadne u hotelu Ambasador, sa Splitom isprepletenim još od 1937. godine.
Spoj povijesti Splita i suvremene arhitekture u obnovljenom Ambasadoru ostavili su nas bez daha, kao i profinjeni minimalistički interijer koji svjedoči kako je ‘manje zaista više‘, a osobito nas je oduševio restoran Méditerranée. Chef Miro Marić, koji je talent brusio diljem Europe, a tijekom pet godina rada u Hrvatskoj raduo je u restoranu Alfred Keller u lošinjskom boutique hotelu Alhambra kojem je sa svojim prijateljem Michaelom Gollenzom zaslužio Michelinovu zvjez...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....