Uskrs je pred vratima, a u moru slanih i slatkih specijaliteta jedan od glavnih simbola je upravo sirnica koja je s razlogom nezaobilazan djelić tradicije.
Dok se u nekim našim obiteljima sirnica još uvijek priprema prema provjerenim starinskim recepturama, mnogima je ipak jednostavnije opskrbiti se kupovnim poslasticama. Zato smo odlučili degustirati pet prominentnih sirnica iz Splita i potrudili smo se da budu različitog cjenovnog ranga i prilagođene svim nepcima.
Prva sirnica simboličnog naziva dolazi iz splitske ‘Tradicije‘, a naše kušačice - Nataša Bakotić, Anamaria Mikulić i Jelena Banovac - nisu štedjele na komplimentima i nizali su se komentari kako ih neodoljivo podsjeća na miris bakine kužine.
Nakon visoko postavljene ljestvice na red je došla poznata ‘Prerad...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....