StoryEditorOCM
Pričebogat program

Prvi dan Bisera mora protekao je uz smootheije, bračke delicije, jela s pivom, birane kapljice i odležani whiskeye

Piše Spiza SD
21. ožujka 2024. - 10:14

Dan nakon svečanog otvaranja, u Supetru su u srijedu od jutra krenule majstorske radionice i edukacije, kao i natjecanja 19. Bisera mora, najvećeg kulinarskog festivala u regiji koje organizira udruga Šefovi kuhinja europskih i mediteranskih regija (ŠKMER) s partnerima.

Održana su prva nadmetanja kuhara srednjih i visokih ugostiteljskih škola iz niza zemalja kao i juniora konobara te dvočlanih timova u kategoriji Chef‘s table (konobar i kuhar), gdje su odmjerili snage u pripremi jela te posluživanju gostiju.

Magistra nutricionizma Dragan Olujić, direktorica Centra za dijetoterapiju i sportsku prehranu, održala je u srijedu prvi master class Bisera mora. Bio je na temu primjene smoothieja u ugostiteljstvu, a pri tom istaknula je kako im iz godine u go...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2025 19:00