Čini nam se da više nitko ne kupuje krafne jer kao da su se svi bacili u njihovu izradu kod kuće, a zašto i ne bi bilo tako kad je krafne puno lakše napraviti nego što mnogi misle. Sve što je potrebno je dobar recept i malo pažnje i truda. Je li tako? Nažalost, nije.
Želite li zaista najbolji rezultat, a taj podrazumijeva krafne koje su tako mekane da su gotovo pjenaste a isključuje tijesto koje je popilo puno ulja, trebat će vam dva mala trika. Upalit će vam bez obzira na to koji recept koristite pa ne morate tražiti novi najdraži recept za krafne - samo usavršite onaj kojim se inače koristite (ako pak nemate svoj najdraži recept za krafne, ovdje smo vam predložili tri odlična).
Prvi trik je u korištenju blagodati spore fermentacije, a ta se odvija na nižoj temperatu...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....