StoryEditorOCM
Savjetisočna i hrskava

Ispecite janjetinu po savjetima koje smo dobili od stručnjaka, bit će dobra kao ona ispod peke: evo u čemu je točno caka

Piše Tea Sumić Miletić
1. lipnja 2025. - 12:10

Mlada janjetina, pa još "po zanatu" ispečena tako da ostane sočna i mekana, a da joj korica poprimi onu neodoljivu hrskavost, e to je delikatesa kakvoj nadaleko nema ravne. Ako se s nama po ovom pitanju ne slažete, to može značiti samo jedno: još vam je nikad nitko nije pripremio baš kako treba.

Kako biste uživali baš u takvoj janjetini, prenosimo vam savjete chefa Antonija Brajkovića, mladića velikog znanja i vrlo osobitog stila po kojem je postao prepoznatljiv na društvenim mrežama. Sumnjate li kojim slučajem da Antonio zna kako savršeno ispeći janjetinu, samo bacite oko na snimku koja slijedi u nastavku pa ćete vidjeti kako je meso, kad ga chef izvadi iz pećnice, mekano toliko da se raspada na dodir, a korica mu je pucketava da ju je milina gledati.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 13:34