Mlada janjetina, pa još "po zanatu" ispečena tako da ostane sočna i mekana, a da joj korica poprimi onu neodoljivu hrskavost, e to je delikatesa kakvoj nadaleko nema ravne. Ako se s nama po ovom pitanju ne slažete, to može značiti samo jedno: još vam je nikad nitko nije pripremio baš kako treba.
Kako biste uživali baš u takvoj janjetini, prenosimo vam savjete chefa Antonija Brajkovića, mladića velikog znanja i vrlo osobitog stila po kojem je postao prepoznatljiv na društvenim mrežama. Sumnjate li kojim slučajem da Antonio zna kako savršeno ispeći janjetinu, samo bacite oko na snimku koja slijedi u nastavku pa ćete vidjeti kako je meso, kad ga chef izvadi iz pećnice, mekano toliko da se raspada na dodir, a korica mu je pucketava da ju je milina gledati.
...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....