StoryEditorOCM
Savjetiključni su sastojci

Male tajne velikih majstora za pripremu krafni: zahvaljujući njima bit će sočne, mekane kao oblak i bez viška masnoće

Piše Sara Šarić
12. siječnja 2024. - 07:05

Krafne su omiljena slastica koja prati poklade i nema onoga tko ih ne voli - bilo sa marmeladom, čokoladom, prazne, pošećerene ili bez šećera... Jedu se tijekom cijele godine u svim varijantama, a posebno u doba prije korizme koje nam vrlo brzo dolazi.

Mnogi su se suzdržavaju od pripreme krafni kod kuće, možda zbog straha od kompliciranih recepata ili jednostavno izazova koji se čini težak. Ako ste i vi među onima koji su pokušali, i niste bili sasvim zadovoljni, ili pak oklijevate započeti, donosimo vam provjerene savjete uz koje će sve "homemade" krafne postati neodoljivo sočne!

Slijedeći ove korake, vaše krafne bit će mekane kao oblak, sa savršenom ravnotežom okusa i, što je najvažnije, bez nepotrebnog viška masnoće.

Ključan sast...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 16:23