Sirnice su prava mala fešta okusa i mirisa kojoj se veselimo nakon dugog korizmenog posta, a njihova lijepa žuta boja, tradicionalno povezana sa svjetlom i novim životom savršeno se uklapa u uskrsnu simboliku Isusova uskrsnuća i početka novog života. Sve vam je ovo, vjerujemo, već dobro poznato, no je li vam poznato kako postići baš savršene sirnice?
U potragu za odgovorom na to pitanje obratili smo se Terezi Alabandi, vrsnoj slastičarki koja je zanat ispekla (ovaj se izraz nije mogao bolje uklopiti) na čuvenoj francuskoj akademiji Le Cordon Bleu, a znanje danas širi u gradu pod Marjanom kao profesorica slastičarstva u jednoj privatnoj školi. Tereza nam je dala nekoliko izvrsnih savjeta koji će biti od pomoći svima koji žarko žele da im sirnice ove godine uspiju bolje no ikad ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....