Znate ono kako se u većem društvu iskusnih domaćica čuju svakakvi trikovi... Tako smo i saznali za ovo spasonosno rješenje.
Svi smo se našli u situaciji da smo već narezali meso, stavili grijati ulje... I onda shvatili da nam nedostaje ključan sastojak za pohanje. A znamo da je teško odustati od plana za ručak kad je na njemu pohano.
Kad su u pitanju krušne mrvice rješenje je lako, umjesto bečke panade pripremit ćete parišku. No što ako ostanete bez jaja?
Nema problema. Jaja jednostavno zamijenite sastojkom kojeg sigurno imate u frižideru - majonezom!
Ne znamo tko se sjetio ovog spasonosnog i praktičnog rješenja, no pokazalo se kako ono ima još jednu prednost: majoneza djeluje omekšavajuće na meso i pomaže mu zadržati sočnost, što je osobito važno kad pohamo meso poput bijelog pilećeg. Idući put kad ga budete pohali, pokušajte ovako - nećete se razočarati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....