StoryEditorOCM
Savjetiza pomazat pjat‘

Skuhajte rižot od kozica po savjetima pravog meštra. Otkrio nam je sve tajne za najbolji uspjeh, evo kako postupiti

Piše T. S. M.
4. travnja 2024. - 11:51

Pitate li se što biste danas mogli ručati, a zanima vas naš prijedlog, evo vam ga: napravite rižot od kozica. E, ali ne bilo kakav rižot od kozica! Skuhajte ga prema receptu i uputama Marijana Zujića, pravog meštra za dalmatinsku spizu, koji svoje znanje nesebično dijeli sa sličnim entuzijastima. Ovaj je recept podijelio u odličnoj Facebook grupi Lipa spiza dalmatinska, a nama je dopustio da vam ga prenesemo.

Šjor Marijan poručuje da je priprema ovog rižota vrlo jednostavna, a da je tajna njegove pripreme u laganom dodavanju ribljeg temeljca i marljivom miješanju. 

"Odavno nisam uživao u ovako ukusnom rižotu od talijanske riže arborio, kuhane na ribljem temeljcu. Da sve bude kako treba doprinjeli su vrhunsko bijelo vino Pošip, riblja pašteta, naribani sir parmezan i salata....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2025 17:57