Pitate li se što biste danas mogli ručati, a zanima vas naš prijedlog, evo vam ga: napravite rižot od kozica. E, ali ne bilo kakav rižot od kozica! Skuhajte ga prema receptu i uputama Marijana Zujića, pravog meštra za dalmatinsku spizu, koji svoje znanje nesebično dijeli sa sličnim entuzijastima. Ovaj je recept podijelio u odličnoj Facebook grupi Lipa spiza dalmatinska, a nama je dopustio da vam ga prenesemo.
Šjor Marijan poručuje da je priprema ovog rižota vrlo jednostavna, a da je tajna njegove pripreme u laganom dodavanju ribljeg temeljca i marljivom miješanju.
"Odavno nisam uživao u ovako ukusnom rižotu od talijanske riže arborio, kuhane na ribljem temeljcu. Da sve bude kako treba doprinjeli su vrhunsko bijelo vino Pošip, riblja pašteta, naribani sir parmezan i salata....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....