U skrovitom kutku splitske ulice Ruđera Boškovića, pizzerija Caffe bar Pizzeria Mamna Mia odiše toplinom i posebnim šarmom. Nema umjetnog bilja koje visi sa stropova, nema hladnog dizajna bez karaktera, a gotovo svaki detalj dio je obiteljskog naslijeđa. Počevši od bakinog ormara i ukrasa koji su prošli generacije i kontinente.
Nikola Vladislavić, vlasnik i pizzaiolo s više od 30 godina iskustva, svoj zanat naučio je bez interneta i prečaca. Prve pizze počeo je raditi 1994. godine, kada mu je otac otvorio pizzeriju u Bolu na Braču. Doveli su pizzaiola iz Ljubljane koji mu je pokazao osnove. U to vrijeme nije bilo interneta, pa bi ga Nikola znao nazvati usred smjene kad bi mu pizze gorjele. Tada se tijesto radilo po jednostavnom receptu, a danas kako kaže, to je postala cijela z...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....