Recepata za ukusne juhe, bistre, kremaste, guste, od povrća i sezonskih namirnica, od onih iz modernih kuharica pa do onih iz starinskih recepata, ima koliko hoćete – za svačiji gušt i za svaku prigodu. Ovaj put za sve "manistraše" i zaljubljenike u izvorne recepte naših baka donosimo jedan recept za ukusne domaće knedle kako bi obogatili svoje juhe.
Iako je recept jednostavan, rezultat nas svaki put iznova oduševi... Knedle pripremljene na ovaj način mekane su kao pamuk i ne raspadaju se u juhi. Ako želite da budu još ukusnije i slasnije, koristite mast umjesto ulja. Svakome će uspjeti iz prve i bit će baš onakve kakve su nekad pravile naše bake. Treba vam samo nekoliko jednostavnih sastojaka, a onda pažljivo pratite upute i oduševite svoje ukućane pravom domaćom spizom!...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....