Pozdravili smo se s tikvicama, ali utjehu smo pronašli u - tikvi. Popularno jesesnko povrće može vrlo uspješno zamijeniti svoju malenu rodicu u mnogim omiljenim jelima, a jedno od njih je tjestenina. Je li vam ikad palo napamet napraviti manistru s tikvom?
Našoj vjernoj čitateljici Sandri (Suhor Galiot, maherica je za kuhanje u što se možete uvjeriti na njenom Instagram profilu) to ne samo da je palo napamet, nego je zamisao iskušala u praksi, oduševila se i poslala nam recept.
Sandra je tikvu iskombinirala sa špinatom, a jelo je obogatila sjemenkama tikve i sezama koje je prethodno ispekla na suhoj tavi. Ovo će se jelo svidjeti svima kojima su klasični umaci za tjesteninu na bazi vrhnja i sira zabranjeni jer ga u ovom receptu nema. Sandra ga je zamijenila kokosovim mlijekom, a...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....