Sezona je kiselog kupusa i sarmi, na veselje bonkulovića. Volite li isprobavati recepte za dobro poznate specijalitete, evo vam jedan vrlo zgodan. Možda nikad ne biste rekli, ali ovaj recept za sarme stiže nam iz - Istre. Ono što ga izdvaja i po čemu nam je zanimljiv je sastojak za još bolji okus. Ne, nisu tartufi, a nije ni istarski pršut.
Ma nije niti jedna namirnica koju biste onako na prvu povezali s Istrom. Ali stvarno ima smisla dodati je - riječ je o sasvim običnom senfu.
Dodate li senf u smjesu s mljevenim mesom, postići ćete pikantnost i dubinu okusa kakve standardni sastojci ne mogu proizvesti.
Ovaj recept ima još jednu osobitost: u nadjev treba dodati i jaje. Ne znamo što mislite o tom detalju, neki ga vole koristiti jer, kažu, čini nadjev kompaktnijim, drugima to n...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....