Volite li pečeni krumpir, ali nikad niste u potpunosti zadovoljni kako vam ispadne kad ga sami pripremate, trebali biste iskušati jedan recept koji na društvenim mrežama uživa veliku popularnost. Recept se pripisuje slavnoj kuharici Ini Garten, a od ostalih se razlikuje po tome što se krumpir peče neoguljen, u komadu i - pokriven. Za osobito ugodan okus sasvim je sigurno zaslužan i maslac koji se koristi umjesto ulja.
Ako smo vas zaintrigirali, evo kako se priprema pečeni krumpir po ovoj metodi.
Najprije odaberite manje krumpire neke žute sorte koja nije jako brašnasta ili se poslužite crvenim krumpirom - jedna i druga vrsta ima nešto čvršće meso što je dobro za pečenje. Zatim ga operite pod mlazom vode, po potrebi ga očetkajte od zemlje i nečistoće.
...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....