Volite li pite i bureke, ali ste ipak mrvicu previše lijeni da biste se gnjavili s klasičnim receptima, dobro će vam doći recept koji smo upravo dobili. Riječ je o receptu za brzu pitu iz tave, a dobili smo ga od Vesne Lukić Lačarac koja nas je prošlog ljeta oduševila fenomenalnom idejom za pitu sa sirom i tikvicama.
Podsjetimo, radilo se o piti s rezanim korama i nakon što smo isprobali Vesnin recept nismo je mogli prestati peći. Ljepota tog načina pripreme je u tome što nema gnjavaže sa slaganjem kora i nadjeva - kore se jednostavno narežu i dodaju u nadjev, a potom se sve skupa prebaci u posudu za pečenje, što uvelike ubrzava proces i olakšava posao. Ova se pita radi po istom principu, ali je nadjev drugačiji: ovaj uz sir sadrži i mljeveno meso, a tu je još par sastojaka za o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....