"Ovo je jedino doba godine kad bih mogla biti vegetarijanac", napisala je uz objavu koju vam jednostavno moramo prenijeti dalmatinska food blogerica koju pratimo na Instagramu Krupnjaci sa stola. A objavu je posvetila, na našu radost jer jednako razmišljamo, jednom dobro poznatom i omiljenom dalmatinskom jelu kao stvorenom za kasno proljeće: artičokima s bobom i bižima.
Znamo da svi znate kako se to radi, ali uvijek je lijepo ćirnuti drugome u pjat i doznati stavlja li u teću isto što i mi. Pa smo malo pažljivije proučili objavu. Koja kaže...
"Stari dalmatinski recept, a moj je mamin tj. babin. Uvijek mi miriše na još. Zelena menestra (isto babin recept) mi je najdraže zimsko jelo, a ovo - najdraže proljetno. I zato se uvijek veselim svibnju kad krenu artičoke, bob i biž. Ove g...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....