Ako ste naumili pohati piletinu pa ste već izvadili krušne mrvice, brašno i jaja - odmah ih pospremite. Zapravo, ostavite jaja. Ali prezla i brašno neće vam trebati - barem ako želite dobiti osobito sočnu piletinu s najhrskavijom, neodoljivom koricom. A zašto to ne biste željeli?
Umjesto uobičajenih sastojaka za pohanje trebat će vam jogurt, senf, nezaslađene kukuruzne pahuljice (cornflakes) i - plastična vrećica koja se može dobro zatvoriti. Ovo posljednje nije nužno, ali uvelike olakšava posao.
Evo kako se priprema pohana piletina po ovom receptu i u čemu je tajna. Ponajprije, u umaku koji će meso fino začiniti, a preuzet će ulogu standarrdnih sastojaka, brašna i jaja. Umak se priprema od jogurta, senfa, jaja i začina te malo mlijeka, a zahvaljujući posebnom sastavu, om...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....