Ako biste voljeli jesti malo zdravije, a teško vam se odreći mesa u korist povrća - ili kuhate za nekog tko odgovara tom opisu - polpete od povrća odlična su vam opcija. Lako se pripremaju, ukusne su i podsjećaju na mesne okruglice. Možete ih poslužiti u umaku od rajčice ili ih ponuditi uz majonezu, kečap ili umak od grčkog jogurta sa začinskim biljem. Dobit ćete ukusan i jednostavan obrok pun vitamina u kojem će guštati čak i oni koji uvijek plaču za mesom.
Tajna uspjeha njihove pripreme je u - manjku tekućine. Povrtni popečci slični ovima obično se rade od smjese koja je toliko vlažna da se u tavu prebacuje pomoću žlice. U ovom slučaju, smjesa je poprilično suha pa se može oblikovati rukama u okruglice. Kako bi vam to uspjelo, naribano povrće najprije ćete ostaviti d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....