Piletinu je uvijek dobro imati pri ruci u hladnjaku, a jednako je tako uvijek dobro negdje pri ruci imati dobar recept za njenu pripremu. Treba li vam još jedan, nudimo vam ideju za pravu poslasticu. Izgleda komplicirano, ali zaista nije.
Zašto piletinu ne biste napunili i zapekli? To malo truda što ćete ga uložiti za napraviti debeljuškaste rolice s finim nadjevom itekako će vam se isplatiti, osobito ako ih pripremate od prsiju jer vam ovaj recept jamči da će meso biti vrlo sočno. Osim toga, nakon što oh zamotate i pospremite u pećnicu, na njih možete kompletno zaboraviti na nekih pola sata dok se ne ispeku. Puno bolje nego stalno miješati i podlijevati neko jelo iz teće, zar ne?
Ovo je jelo nadahnuto talijanskim specijalitetom po imenu saltimbocca koje se radi od telećih ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....