Neki bi dali sve za dobru punjenu papriku, a drugi će se uvijek prije mašiti za punjenu tikvicu. Nema one njima mrske kožice, a meso tikvice, nasupano soka od nadjeva i umaka u kojem su se kuhale drago im je skoro kao i mesno punjenje.
Potpuno ih razumijemo, premda se odbijamo opredijeliti - nama su drage i jedne i druge i najdraže nam je kad su u teći zajedno. Kako smo vam u posljednje vrijeme puno pisali o punjenim paprikama, evo sada jednog recepta za punjene tikvice.
Čista je klasika, osim što se tikvice, nakon što su propisno napunjene i uronjene u uma, trebaju zapeći. A to vam je još bolje, jer svaki umak koji sadrži rajčicu, a ovaj, naravno, sadrži rajčicu, postaje još bolji nakon što se malo zapeče. Pored toga, nakon što ih ubacite u pećnicu možete na njih zaboraviti dobrih s...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....