Smjena na poslu bliži se kraju, a vi ste nervozni i gladni. Gladni, jer tko zna kad ste zadnji put jeli, a nervozni, pod jedan jer ste gladni, a pod dva jer pojma nemate što biste uopće mogli skuhati.
Bez brige, rješit ćemo vam nedoumicu, a vi se pobrinite za kuhanje. Neće dugo trajati. Za ovo jelo trebat će vam tjestenina, najbolje peneti, zatim rajčice, koje mogu biti i iz konzerve, malo češnjaka, koja sušena ljuta papričica ili malo pahuljica čilija i svježi bosiljak. Naravno, poslužit će vam i suhi.
Jelo nosi naziv penne all‘arrabbiata, a ako ste pomislili da ima neke veze s Arapima - nema. All‘arrabbiata samo znači da je šalša obogaćena ljutim sastojcima, odnosno - ljuta.
Zašto mislimo da je bolja od obične manistre na pome? Zbog toga što je umak brže gotov i ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....