Pripremiti brzo gotov, a ukusan ručak za mnoge je izazov koji nikako ne uspijevaju savladati, no možda bi se takvi trebali zapitati ne nedostaje li im zapravo samo malo inspiracije. I tu uskačemo mi. Nudimo vam ideju i recept za brzinski ručak, a riječ je o raguu od gljiva s palentom, omiljenom jelu sa sjevera Italije koje, sigurni smo, neće biti mrsko ni nama na ovoj obali Jadrana.
Bilo okja vrsta gljiva će vam odgovarati za pripremu ovog jela, ali ako je moguće odaberite smeđe šampinjone jer su aromatičniji od običnih, dok će posebno dobar okus jelu dati dodatak suhih vrganja. Namočite ih kratko u vodi, a vodu potom iskoristite za podlijevanje ragua i kuhanje palente. Što se pak nje tiče, bit će vrlo kremasta i ukusna ako vodi za kuhanje dodate mlijeko te joj, čim je maknete s v...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....