Kad počne sezona mladih krumpira, teško se odlučiti što sve s njima napraviti. Neki će reći da su najslađi kad se lijepo ispeku, drugi, pak, tvrde da se kuhanjem bolje očuva izvorni okus. Nama su dragi i jedni i drugi, no danas smo raspoloženi za one na salatu.
Odličan recept za salatu od mladih krumpira stiže nam iz njemačke kuhinje, gdje ih kombibiraju s hrskavo prženom slaninom, ljubičastim lukom, mladim lukom i koprom. Zvuči jako dobro, zar ne? Toliko dobro i bogato da nam se čini kako uz ovu salatu uopće nije potrebno glavno jelo...
Za najbolji uspjeh ovog jela pokušajte nabaviti krumpire jednake veličine kako bi se kuhali u isto vrijeme. Najbolje bi bilo koristiti krumpir neke crvene sorte, a ako ne možete nabaviti crveni krumpir, poslužit će bilo koji voštani krump...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....