Pitate li se što biste mogli na brzinu skuhati, imamo odgovor. Ovo jelo ne samo da je gotovo za 15 minuta i puno slasnih sastojaka, nego se priprema u jednoj teći. Ako sad ponovno čitate naslov pa se pitate kako je to moguće, znači da ne znate ovu caku.
Njoke, osim u vreloj vodi, za što nam treba još jedna teća, sasvim uspješno možemo skuhati i u umaku. Jednostavnije je, a još će bolje upiti okuse. O manje nereda po kuhinji da ne govorimo...
Još jedan mali savjet: za pripremu ovog jela trebat će vam pileća juha no ako je nemate pri ruci, poslužit će i kocka za juhu razmućena u malo vode.
Ako niste baš neki fan juhe iz kocke i brinu vas sastojci čije ime ne možete ni izgovoriti, evo vam još jedno rješenje: kosti koje ste uklonili iz zabataka prokuhajte s nekih pola litre v...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....