Sezona je mladog špinata i treba je iskoristiti dok traje, a to nije teško jer špinat možeemo ubaciti u skoro svako jelo. Lako ga je dodati varivima, može se ubaciti u juhe od tikvica i brokule, mlado lišće izvrsno je na salatu, a uvijek nam dobro dođe malo lešo ili tacanog špinata, bilo kao prilog ili lagani obrok.
Špinat također možemo iskoristiti kao nadjev za sve i svašta, od bureka i quichea pa do - piletine. Pileća prsa punjena nadjevom od špinata i sira jako su ukusna i sočna, a ako ih pripremite po našem receptu bit će i jako ukusna.
Punjena pileća prsa
Sastojci:
100 g ricotte
100 g špinata
30 g mozzarelle
25 g parmezana
2 komada pilećih prsa bez kože
2 režnja češnjaka
maslinovo ulje
sol, papar
Priprema:
Pileće filete prerežite uzdužno gotovo do kraja, kako biste d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....