Ljeti je jedna vještina osobito na cijeni: umijeće izrade što više obroka uz što manje kuhanja. Neki ga imaju, dolazi im prirodno, drugi se po tom pitanju malo teže snalaze pa ćemo im malo pomoći. Na Instagramu jedne Splićanke koja puno lipo kuva - poćirite je na profilu Moj lipi vrtlić - pronašli smo dobar recept za dobro poznato dalmatinsko jelo od sitne plave ribe, namirnice koja je sve više i više na glasu kao izvrstan izvor nutrijenata. Nešto smo vam o tome već pisali, ovdje se možete podsjetiti.
U ovom slučaju riječ je o inćunima i to mariniranima. Nije neka novitada, ali je jako dobro. Jelo je to koje se može pripremiti uz samo par minuta stajanja uz špaher, a u hladnjaku se može dobro držati nekoliko dana. I kad vam god zatreba brzinski obrok bez kuhanja, imat će...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....