Sjećate li se kako su izgledali restoranski jelovnici prije nekih 15-20 i više godina? Za prelistati cijeli trebalo vam je ponešto truda i vremena, a svi su nudili manje više vrlo slična jela. Ako je restoran u ponudi imao predjela, tada ste mogli biti sigurni da će među njima biti plata sira i pršuta te poslovična salata od hobotnice, a vrlo često se uz njih nudilo još jedno jelo koje je, za razliku od spomenutih, s godinama nestalo s menija.
Koktel od škampi. Sjećate li ga se još? Nama je to jelo palo napamet dok smo se pokušavali domisliti što pripremiti za ovaj vrlo specifičan Dan zaljubljenih. Jer, možda ste primijetili, ove su se godine poklopili Valentinovo i Čista srida. Kako ih uskladiti, a ne uskratiti si gurmanski užitak? Jednostavno, s jelima poput ovog, a ni gore...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....