Ispecite paprike, danas kuhamo manistru! Dobro ste pročitali, ovaj umak za tjesteninu radi se od pečenih paprika.
Paprike nisu jedini sastojak, trebat će vam bademi, po mogućnosti oljušteni, malo češnjaka, nešto maslinovog ulja i soli. I to je sve. Dobit ćete kremast i pikantan umak s divnom aromom pečenih paprika, a ako vas brine problem guljenja paprika od kožice, odmah ćemo vam ga riješiti: na ovom linku objasnili smo vam kako to obaviti bez puno muke.
Premda to ovaj recept ne zahtijeva, otkrit ćemo vam da je nama ovo jelo još draže kad mu se doda i malo ribanog parmezana ili feta sira narezanog na kockice, a lijepo je i ostaviti koji tostirani badem sa strane pa ga grubo usitniti i posuti po manistri prije posluživanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....